UMMI

Zavod za izobraževanje

nedelja, 23 februar 2020 11:03

Brezmejni svet idej – srečanje nadarjenih in njihovih mentorjev

Spoštovani mentor in mentorica ter učenci in dijaki, 
ker se zavedamo pomembnosti vsestranskega razvoja talentov, ki so nosilni stebri naše prihodnosti, človeškega razvoja in napredka na številnih področjih, vas vabimo na
SREČANJE NADARJENIH IN NJIHOVIH MENTORJEV
od 14. do 16. oktobra 2020 v Ankaranu.Projekt bo spodbudil kreativno razmišljanje in izmenjavo idej vseh udeležencev, kako danes delamo z nadarjenimi v Sloveniji in kakšen je odnos do nadarjenih v našem izobraževalnem sistemu.

Spremljajoči program bodo izvedli strokovnjaki različnih področij (glasba, umetnost, naravoslovje, družboslovje idr.) s Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem, v sodelovanju z mentorji, UMMI, zavodom za izobraževanje Koper, ki ima dvajset letno izkušnjo pri organizaciji taborov za nadarjene.

Sodelovali bomo tudi z MENSO Slovenija, Obalnimi galerijami Piran, Morsko biološko postajo Piran in drugimi. Dragocenost našega srečanja je prepoznal tudi Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS, ki bo sodeloval na našem srečanju.

V kolikor se odločite, da boste tudi vi sodelovali, vas vabimo, da oddate SPLETNO PRIJAVNICO.
Če želite prejeti dodatne informacije o izvedbi, nam pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Veselimo se druženja z vami in z našimi mladimi upi.KAJ?
Tri dnevni program »Brezmejni svet idej – srečanje nadarjenih in njihovih mentorjev«.

KDAJ? Od 14. do 16. oktobra 2020.

KJE? V Adriji Ankaran.

ZA KOGA? Za nadarjene učence 8./9. razreda osnovnih šol in dijake srednjih šol ter njihove mentorje. Gre za pomembno socialno integracijo nadarjenih in talentiranih ter zadovoljevanju njihovih temeljnih intelektualnih, socialnih in emocionalnih potreb.

ZAKAJ? Ker lahko delamo drugače. Prednosti našega obogatitvenega programa so v interakciji z drugimi nadarjenimi učenci in dijaki in v skupinskem delu, osredotočenosti mentorjev na razvijanje višjih miselnih procesov ter raziskovalnih veščin, razvijanju specifičnih talentov ter odkrivanju skritih potencialov posameznika. Vsebine programa se bodo interdisciplinarno navezovale na MORJE in obmorski svet.

KJE SE LAHKO PRIJAVIM? Preko SPLETNEGA OBRAZCA do 15. maja 2020.

KDO IZVAJA PROGRAM? Strokovnjaki različnih področij (glasba, umetnost, naravoslovje, družboslovje idr.) s Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem, v sodelovanju z UMMI, Zavodom za izobraževanje Koper. Program podpira tudi Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije.

CENA: 95 EUR z DDV na udeleženca (namestitev v štiri posteljnih sobah, 2 polpenziona, dodatno kosilo, material). Plačnik je prijavitelj (šola) ali posameznik. Program krije organizator. Račun izda UMMI.

POTRDILO: Ob zaključku tabora mentorji prejmejo potrdilo o sodelovanju.

Če želite prispevati k razvoju naših mladih upov in želite prejeti dodatne informacije o izvedbi, nam pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Veselimo se druženja z Vami in z našimi mladimi upi.

logoti

Sofinancerji

MIZSUM

Kontakt

UMMI, zavod za izobraževanje Koper
Sončna ulica 17, p.p.838, 6103 Koper

telefontel./fax: +386 (0)5 62 88 620 
gsm: +386 (0)31 316 221
email: marija_ksenija@t-2.net