UMMI

Zavod za izobraževanje

petek, 29 april 2016 22:36

Nova dela mladih na Debelem rtiču

Poletje se približuje, z njim pa tudi sonce, tople temperature in zabava.

Tega se na Debelem rtiču zavedamo vsi in že z veseljem pričakujemo mlade nadobudneže, ki nas bodo letos obiskali. Da pa bodo kolonije letos še posebej zanimive, smo k sodelovanju povabili mlade iz vse Slovenije; Idrija, Bled, Zagorje ob Savi, Cerkno, Žiri, Logatec, Kisovec, Izlake, Ljubljana, Godovič ter Slovenske Konjice.

Na začetku meseca smo usposabljali mlade vzgojitelje, ki bodo na voljo otrokom ves čas. To soboto, 23.4.2016, pa je potekalo izobraževanje novih mentorjev, ki bodo poskrbeli za intrigantne delavnice, da otokom ne bo dolgčas ter da bodo pridobili znanja, ki jim bodo v prihodnosti lahko prišla še kako prav.

Na izobraževanje je prišla zanimiva paleta mentorjev tako, da lahko letos na kolonijah pričakujemo vse od plesa in gledališča pa do prve pomoči in naravoslovja. Prav tako so mentorji bolje spoznali samo destinacijo Debeli rtič, njen namen in cilje.

Ga Marija Mahne pa je predstavila zavod UMMI ter projekt Martinček, s katerim bodo mentorji sodelovali. Skupaj s svojimi asistenti Sašo Šimac, Tiborjem Malejem in Veroniko Podgrajšek pa so izvedli delavnice, katere otroci že obiskujejo v šoli v naravi.

Tukaj na Debelem rtiču smo že v nizkem startu za letošnje poletje, pripravljamo še zadnje detajle, preden se iz avtobusa vsuje na stotine kratkohlačnikov, ki komaj čakajo, da lahko gredo plavat.

In ti, že veš kje boš to poletje?

nova dela mladih

nova dela mladih 001

nova dela mladih 002

nova dela mladih 003

nova dela mladih 004

nova dela mladih 005

nova dela mladih 006

nova dela mladih 007

nova dela mladih 008

 

Sofinancerji

MIZSUM

Kontakt

UMMI, zavod za izobraževanje Koper
Sončna ulica 17, p.p.838, 6103 Koper

telefontel./fax: +386 (0)5 62 88 620 
gsm: +386 (0)31 316 221
email: marija_ksenija@t-2.net